domingo, 16 de noviembre de 2008

Diumenges

M'encanten els diumenges, sobretot perquè me'ls organitzo sense obligacions, és a dir no me'ls organitzo i evito quedar amb ningú ni fer res. En detriment d'estar amb amigues a qui estimo molt i també per exemple fa moltíssim temps que no vaig al cinema i això que és una de les coses que més m'agrada...

La única activitat és o bé alguna cursa o bé sortir a entrenar una mica. Res més fora de casa. La resta "d'activitats" és: llegir tota la premsa del dia, endreçar, mirar a la tele el que he gravat durant tota la setmana (trencant tots el rècords d'estadístiques que diuen que "els catalans miren la tele una mitjana de 3 hores al dia"....) jo m'espatarro al meu llit amb l'ordinador a sobre i mentre googlejo, i facebookejo, vaig mirant coses vàries (menys amb Grey que li presto el 100% de la meva atenció, el Dr. Shepperd és sagrat!!!).

També menjo quan tinc ganes i com sempre només menjo el que m'agrada: amanides, verduretes bullidetes i de tant en tant em regalo pal body una mica de Nutella (was sonst???).
Què més vull?

Això m'ajuda a recuperar-me de la setmana (sempre moguda, variada i divertida) i m'ajuda a preparar mentalment les sorpreses que m'esperen durant la setmana (homes, amigues, viatges i clients amb requests urgents i divertits).

M'agrada no planificar, no tenir res a fer. Tot i això, el temps em passa volant i no paro de fer coses. Always busy, busy, busy.

Segur que pocs m'entenen perquè la gent li agrada estar amb la familia (o ho fan veure) i tenen tot d'obligacions que es monten. La gent que té fills no descansa i sempre diuen que parlo de la meva "no-activitat": "Quina sort!", noooo, quina sort noooo, és el que he triat, cadascú tria més o menys el que volen tenir.
Només vivim una vegada i som actors, guionistes i directors de la nostra propia vida, per això és millor intentar fer el que ens vé de gust (evidentment sempre respectant als demés...).

Aquesta setmana a part del viatge al congrés UFI a Istambul, varis requests petits, solucionar urgències de varis clients, un de superimportant i que suposo que el devia impressionar positivament la meva capacitat de coordinar la resposta amb logística per a que tingués la complicada resposta en 3hs, he tingut una confirmació d,un saló grandet per al 2012, molt guay.
La propera també es presenta superxula. Vaja, totes setmanes que s'acosten es presenten divertides i emocionants.

Com deia a finals de juny: no sóc una rara avis, si no que faig el que em fa sentir millor, pensant en mi primer, prioritatzant-me. Ser egoista és bò.