martes, 10 de abril de 2007

Franciacorta


Ja he tornat de les vacances, què ràpit que passen els dies... el món no s'acaba mai, tot és diferent, nou, gent, paissatges, menjars, vins... ha estat molt bé: la Franciacorta un racó de la Lombardia poc conegut aqui i que realment val la pena, ho recomano de totes totes. Ja he començat a preparar el relat per a la web que col.laboro, www.viatgeaddictes.com, serà el meu desè viatge per aquesta web.
I entremig anar control.lant emails, mil coses en marxa, mil projectes per la Fira que espero que es materialitzin aviat, coses xules, apassionants, que segur que engrescaran a més d'un. TAnt de bò surtin uns quants bé. Molt emocionant tot plegat. A Frankfurt vaig a pescar més, a veure què surt....

domingo, 1 de abril de 2007

Ostern

Ja sé, ja sé que fa massa dies que no escric, que no dic res, que no expresso, almenys per aquest mitjà. Mitja culpa la teva en MOR que m'havia d'ensenyar a penjar documents de word al blog i no hi va haver manera. Finalment em va ensenyar alguna cosa semblant i ara més o menys tinc alguna cosa semblant al que a mi m'agradaria tenir.
En general psé, la política a l'estat espanyol i a Catalunya és totalment decebadora i fa vomitar, no en vull saber res. Els pisos segueixen igual, la meva vida privada... ni en parlem per aquest mitjà.
Important que m'entretinc amb la feina, que m'evadeixo amb la tele, que córrer em fa estar despejada.
Tinc grans, grans, i enormes remordiments per no anar més sovint a Mataró, sobretot per no veure ni compartir temps amb les meves amigues. És una merda. He de canviar això.
Setmana santa marxem del 4 al 10 d'abril a Lombardia-Franciacorta (zona de vins per descobrir aqui). Segur que estarà molt bé.